Edward van der Jagt Sales Director Benelux Commvault

  Algemene informatie

  Naam: Edward van der Jagt
  Nieuwe functie: Sales Director Benelux Commvault
  Vorige functie: Zelfstandig consultant / Sales Director Dell EMC


  Commvault heeft Edward van der Jagt aangesteld als Sales Director Benelux. In die rol richt hij zich naast het aansturen van het sales team ook op het vergroten van de betrokkenheid en de groei van partners van Commvault.

  Van der Jagt brengt veel ervaring in het opbouwen en aansturen van internationale sales teams in de IT-branche met zich mee. Eerder was hij bijna 8 jaar werkzaam bij Dell EMC als Sales Director. De laatste twee jaar heeft hij als zelfstandig consultant en interimmanager verschillende bedrijven geholpen met de ontwikkeling van ‘as a service’ oplossingen op het gebied van sales management.

  “We kijken ernaar uit dat Edward zijn bewezen expertise inbrengt als aanvulling op ons al zeer succesvolle Benelux-team,” zegt Olaf Dünnweller, Area Vice President Territory Sales EMEA. “Hij blijft voortbouwen op de kracht van ons huidige team en blijft in het bijzonder relaties met onze klanten en partners versterken. Hij heeft niet alleen ervaring in het opbouwen en aansturen van internationale sales teams, maar heeft ook een duidelijk idee van de veranderende eisen van onze kanten. Zijn ervaring in de IT-sector is een enorme aanwinst voor ons bedrijf en de man bij uitstek om onze volgende groeifase in de Benelux te leiden.”

  Van der Jagt: “Ik ben erg blij met deze rol bij Commvault. Het managen en beschermen van data is voor organisaties van cruciaal belang – het verliezen van data kan voor bedrijven grote financiële gevolgen hebben. Door de enorme groei van data – vaak op diverse locaties on-site en bij cloud providers – wordt het beheer steeds complexer. Commvault is wereldwijd één van de grootste spelers in deze markt en al jarenlang een betrouwbare en innovatieve partner voor organisaties. We hebben een fantastisch portfolio aan software en diensten voor zowel het MKB als voor grote bedrijven en ik kijk ernaar uit om samen met het team en onze partners onze klanten te helpen om hun data te beschermen en een bijdrage te leveren aan de continuïteit.”

  www.commvault.com