Eward Driehuis VP Strategy bij Cybersprint

  Algemene informatie

  Naam: Eward Driehuis
  Nieuwe functie: Senior Vice President Strategy Cybersprint
  Vorige functie: Chief Marketing Officer SecureLink Group


  Eward Driehuis start per 1 november 2019 starten als Senior Vice President Strategy bij Cybersprint.

  De voormalig CMO van SecureLink neemt een schat aan ervaring en kennis mee die hij in de afgelopen 24 jaar heeft opgebouwd in verschillende functies binnen de cyber security sector. Driehuis zal zich gaan richten op het versterken van de positie van Cybersprint als ‘key player’ in de Digital Risk Protection markt en in de brede internationale cyber securitymarkt.

  “ Ik heb erg veel zin om bij Cybersprint te starten. Cybersprint pakt digital risk protection op de juiste manier aan: ze begrijpen dat het niet alleen gaat om het opsommen van de cyber risico’s, maar juist om het duidelijk aanwijzen van de relevantie en prioritering. Daarom vind ik het fantastisch om deel uit te gaan maken van het Cybersprint team, onder leiding van Pieter Jansen bereiken zij de topklasse. ”

  De afgelopen drie jaar werkte Eward als CMO bij SecureLink, waarbij het bedrijf zich verder ontwikkelde naar een van de meest toonaangevende Managed Security Services providers (MSSP) in Europa. Voor die tijd werkte hij negen jaar bij Fox-IT aan het ontwikkelen en op de internationale markt brengen van ‘Threat Intelligence’ en ‘Web Analyse’ producten.

  Als Senior Vice President Strategy bij Cybersprint zal Driehuis richting geven aan de verdere groei van Cybersprint in de snel ontwikkelende Digital Risk Protection markt en het uitbreiden van het marktaandeel in de cyber security markt.

  “ In de afgelopen jaren is Cybersprint uitgegroeid tot dé Europese speler op het gebied van Digital Risk Protection. De komst van Eward sluit duidelijk aan bij onze doelstellingen en strategie om te kiezen voor het beste,” aldus Pieter Jansen, CEO van Cybersprint. “ Hij heeft een bewezen ‘track record’ en jarenlange ervaring opgebouwd in het bestrijden van cybercriminaliteit bij banken, rechtshandhavingsinstanties en bedrijven. Zijn visie, ervaring en kennis van de cyber security markt dragen bij aan de verdere groei van Cybersprint.”

  www.cybersprint.nl

  Vorig artikelMarieke Saeij nieuwe CEO Onguard
  Volgend artikelSteve Hardy nieuwe Chief Marketing Officer bij Secureworks
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.