Ronald Ederveen adviseur en groeiversneller bij IT creation

  Algemene informatie

  Naam: Ronald Ederveen
  Nieuwe functie: Adviseur en groeiversneller IT creation
  Vorige functie: Directeur Business Solutions Centralpoint


  Ronald Ederveen is aangesteld als adviseur en groeiversneller bij IT creation. Hij komt over van Centralpoint, waar hij directeur Business Solutions was.

  IT Creation heeft als exclusief partner van DellEMC in de afgelopen 15 jaar een belangrijke positie verworven als leverancier van datacenter infrastructuur oplossingen en managed services. De groeiambities van IT Creation gaan verder en een nieuw groeiplan voorziet in meerjarige exponentiele groei door de bestaande activiteiten te professionaliseren en te intensiveren, nieuwe marktsegmenten te betreden met nieuwe klantbedieningsconcepten en de ontwikkeling van nieuwe innovatieve oplossingen en diensten.

  In de rol van adviseur en groeiversneller draagt Ederveen actief bij aan het realiseren van de ambitieuze groeidoelstellingen van IT Creation. Ederveen heeft ruim dertig jaar ervaring in de IT-branche, onder meer als commercieel directeur van Scholten Awater, SCC en Imtech ICT Brocom.

  www.itcreation.nl

  Vorig artikelRamón Hemelrijk Regional Sales Manager ThousandEyes
  Volgend artikelSteven Klockaerts CIO Eurofiber
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.