Dynabook Benelux stelt Armando Versteeg aan als Account Manager

  Algemene informatie

  Naam: Armando Versteeg
  Nieuwe functie: Account Manager Dynabook Benelux
  Vorige functie: Account Manager Toshiba


  Dynabook Benelux heeft Armando Versteeg aangesteld als Account Manager. Versteeg was eerder al zestien jaar in deze functie werkzaam bij Toshiba, de oude naam van dynabook.
  Na een aantal jaar bij verschillende hardware- en softwareaanbieders te hebben gewerkt, besloot Versteeg eind vorig jaar weer terug te keren op het oude nest.

  Versteeg was van 1996 tot 2012 werkzaam als Account Manager B2B bij Toshiba Information Systems Benelux. Daarna werkte hij onder andere voor Kaspersky Lab, Internet Service Provider Luna.nl en IT-consultantsbureau PSIS.

  Versteeg: “Ik was natuurlijk al bekend met het team bij dynabook en ik ben ze tijdens de periode dat ik hier niet werkzaam was altijd blijven volgen. Dankzij mijn opgebouwde ervaring vervul ik nu ook een mentorrol voor jongere collega’s. Dat was voor mij een extra motivatie om terug te keren bij dynabook.”

  Versteeg kijkt ernaar uit om de nieuwe naam dynabook onder een breed publiek dezelfde bekendheid te geven als Toshiba in het verleden had: “Vergeleken met mijn periode bij wat toen nog Toshiba was, is het nu harder werken omdat er nog niet altijd meteen een belletje gaat rinkelen bij de naam dynabook. Maar dat maakt het werk ook uitdagender. Ik hoop dan ook bij te kunnen dragen aan het vergroten van onze naamsbekendheid.”

  Ronald Ravel, Manager Benelux bij Dynabook Europe, is blij met de terugkeer van Versteeg: “Armando brengt jaren aan ervaring met zich mee en daarvan profiteert iedereen binnen ons bedrijf. We zijn erg enthousiast dat Armando ook de rol van mentor binnen Dynabook Benelux op zich wil nemen.”

  http://nl.dynabook.com/