Dukers SAP Sales Manager Randstad McCoy & Partners

  Algemene informatie

  Naam: Jasper Dukers
  Nieuwe functie: SAP Sales Manager Randstad McCoy & Partners
  Vorige functie: Account Manager Akzo Nobel CapGemini


  Jasper Dukers is door McCoy & Partners aangesteld als SAP Sales Manager Randstad. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het uitbreiden van de activiteiten van de IT-specialist naar de Randstad.

  McCoy & Partners is een snelgroeiend bedrijf, dat vier jaar geleden in Eindhoven is opgericht en inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met 85 medewerkers. Het bedrijf werkt voor verschillende middelgrote en grote organisaties, waaronder Philips, ASML, MSD en vele andere leidende bedrijven in hun bedrijfstak. Eind vorig jaar breidde McCoy nog uit naar België; nu is daar ook de Randstad aan toegevoegd.

  Dukers werkte eerder als Clusterlead SAP Technology & Services bij CapGemini. Hij heeft meer dan twaalf jaar ervaring in de IT-dienstverlening, met name op het gebied van SAP.

  Vorig artikelCoskunyurek Account Manager Pro AV BenQ
  Volgend artikelMiriam Murphy leidt Tech Data Benelux
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.