Hans Maatkamp opvolger Kees van Kempen bij Distology

  Algemene informatie

  Naam: Hans Maatkamp
  Nieuwe functie: Managing Director Distology
  Vorige functie: Senior Business Development Manager Arrow ECS


  Distributeur Distology, gespecialiseerd in IT Cyber Security en Cloud Technologie, heeft Hans Maatkamp per 1 juli aangesteld als Managing Director Benelux. In die rol volgt hij Kees van Kempen op, die de afgelopen jaren de basis heeft gelegd voor de Benelux vestiging. Deze is recent verhuisd vanuit Einhoven en nu gevestigd aan de Beechavenue 174, 1119 PS Schiphol-Rijk.

  De zeer ervaren Maatkamp komt over van Arrow ECS, waar hij Senior Business Development Manager binnen de divisie Net/Sec was. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij Techaccess en E92plus.

  Bij Distology is het zijn taak om de groeiambities in de Benelux markt gestalte te geven en het partnernetwerk verder uit te bouwen.

  Distology staat voor Innovatie – Evolutie en Distributie en staat voor een nieuwe standaard in de IT Cyber Security markt en vertgenwoordigt daartoe “best of breed” vendoren en bouwt aan een uitgebreid netwerk van IT resellers en MSSP’s. Kernwaarden zijn vertrouwen, transparantie, werklust, services gerichtheid en passie en levert daartoe oplossingen en diensten met echte zakelijke voordelen aan zijn partners en hun eindklanten met als uitgangspositie om PAAS business concept te kunnen leveren waar de markt behoefte aan heeft voor alle bestaande en nieuw te verwachten vendoren.

  Meer informatie: www.distology.com