Dessens algemeen directeur Stepco

  Algemene informatie

  Naam: Branka Dessens
  Nieuwe functie: Algemeen directeur Stepco
  Vorige functie: Algemeen directeur Vopak India


  Managed ICT-dienstverlener Stepco heeft Branka Dessens als nieuwe algemeen directeur aangesteld. Branka neemt alle directietaken van Paul de Meulemeester over, die hierdoor de ruimte krijgt om zich op Business Development te richten en om zo de verdere groei van Stepco te stimuleren. Daarnaast blijft hij als aandeelhouder aan Stepco verbonden.

  Dessens heeft ruime managementervaring. Zo werkte ze 12 jaar bij Vopak, waar ze verschillende leidinggevende functies bekleedde. Zo leidde ze de bouw van tankopslagterminals wereldwijd en was ze verantwoordelijk voor een groot constructieproject in Maleisië. Afgelopen jaar was zij in India als algemeen directeur verantwoordelijk was voor twee opslagterminals met meer dan 200 medewerkers.

  www.stepco.nl

  Vorig artikelCoolProfs breidt OutSystems-team uit
  Volgend artikelVan Vliet Field Marketing Manager Nutanix Northern Europe
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.