Desiree Bats marketing manager Benelux bij IGEL

  Algemene informatie

  Naam: Desiree Bats
  Nieuwe functie: Field Marketing Manager Benelux IGEL
  Vorige functie: Leadgeneratie specialist Gartner


  IGEL, leverancier van nieuwe generatie digitale werkplekplossingen, heeft Desiree Bats (48) benoemd tot Field Marketing Manager in de Benelux. Bats is afkomstig van marktanalist Gartner en wordt verantwoordelijk voor de stimulering van verdere groei in strategische marktsegmenten zoals de zorg, overheid en de financiële sector.

  In haar vorige functie bij Gartner was Bats actief op het vlak van leadgenererende activiteiten voor de consultants van de meest vooraanstaande wereldwijde marktanalist in de ICT-sector. Daarmee heeft ze veel relevante ervaring op het vlak van IT-vraagstukken voor (potentiële) klanten van IGEL. Bats is 13 jaar werkzaam geweest voor Gartner.

  “Uiteraard zijn wij erg blij met de verrijking van ons Europese marketingteam. Desiree is een ervaren marketeer in onze ICT-sector. Dat helpt enorm bij het vergroten van het succes van IGEL in de Benelux”, aldus Simon Townsend, EMEA Marketing Director bij IGEL.

  “Ik kom binnen bij IGEL in een geweldig uitdagende tijd. Veel organisaties oriënteren zich op de route naar de cloud, ook voor hun werkplekomgeving. Dankzij onze cloudproposities gaat bestaande werkplekapparatuur veel langer mee en kunnen klanten tegelijkertijd profiteren van meer veiligheid, stabiliteit en kostenefficiënt beheer van de werkplekomgeving”, vult Bats aan.

  www.igel.com