Paul der Weduwen sales executive BI bij Solipsis

  Solipsis, geautoriseerd reseller van de IBM Cognos BI en Qlik BI-tools, heeft Paul der Weduwen aangesteld als sales executive BI.

  In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verkoop van licenties, support en bijbehorende consultancy diensten bij klanten. Naast het deskundig adviseren van klanten over de succesvolle inzet van business intelligence, zorgt Solipsis met een team van gecertificeerde consultants voor totale ontzorging bij de implementatie van de BI-tools.

  Vergeleken met vijf tot tien jaar geleden is analytics een stuk toegankelijker voor gebruikers op diverse niveaus binnen organisaties. Het gemak voor de gebruiker staat voorop en BI-oplossingen spelen hierin een belangrijke rol.

  Der Weduwen (50) beschikt over ruime ervaring en een uitgebreid netwerk binnen de BI-wereld. Na een start bij Oracle bekleedde Paul der Weduwen sinds begin jaren ’90 uiteenlopende sales functies bij diverse grote spelers op de BI-markt zoals Cognos, IBM en Qlik. De laatste jaren was hij werkzaam als OEM-partner en sales manager bij QlikTech Nederland.

  “De ontwikkelingen gaan razendsnel en samen met het Solipsis Performance team willen we (h)erkend worden als de beste BI-kennispartner voor onze klanten”, zegt Der Weduwen. “Solipsis is al lang een solide business partner van IBM/Cognos en Qlik. Toen ik zelf werkzaam was bij deze leveranciers verliep de samenwerking al zeer prettig en succesvol. Solipsis is een solide, professionele organisatie met mooie klantnamen waarbij de focus vooral ligt op het ontzorgen van de klant. En dat doen we goed! De mogelijkheid om Solipsis Performance Management verder te laten groeien samen met een team van zeer ervaren consultants zie ik als een geweldige en haalbare uitdaging.

  www.solipsis.nl