Paul de Goede Channel Manager Cohesity Benelux

  Algemene informatie

  Naam: Paul de Goede
  Nieuwe functie: Channel Manager Cohesity Benelux
  Vorige functie: Partner Manager Palo Alto


  Palo Alto dochter Cohesity heeft Paul de Goede benoemd als channel manager voor België, Nederland en Luxemburg. In die rol is hij verantwoordelijk voor het versnellen van de acceptatie van de disruptieve software van het bedrijf waarmee organisaties back-ups kunnen maken, beheren en waarde kunnen halen uit hun data in on-premise, cloud en edge-omgevingen.

  De Goede zal voornamelijk samenwerken met lokale distributiekanalen en resellerpartners om innovatieve datamanagement oplossingen te leveren aan bedrijven in de Benelux, waaronder Tech Data, Data Management Professional (DMP), Proact, Computacenter en Dovilo.

  De Goede is een oudegediende in de IT-sector. Hij begon zijn carrière bij Getronics in 1988, stapte over naar systeemintegrator Netcomm. Daarna begon hij in 1993 zijn eigen bedrijf Fibronics, om vervolgens zeven jaar de channelstrategie van Cisco in Noord-Europa mede vorm te geven. Daarna stapte hij over naar Juniper Networks waar hij als senior channel manager marktaandeel en omzet wist te vergroten. In zijn voorlaatste functie was hij Channel Business Manager bij Palo Alto Networks.

  Martin Gibbons, EMEA-channelbaas bij Cohesity: “Paul is een bekend gezicht voor de meeste mensen in het kanaal met een voorliefde voor technologie en netwerken met klanten en partners. Met meer dan 30 jaar ervaring in het opbouwen van leidende kanaalteams, is hij een geweldige aanvulling op ons team. Ik ben verheugd dat we met Paul onze slagkracht in de markt hebben verbreed en het EMEA Cohesity Channel-team en de toewijding aan klanten en partners willen blijven versterken.”

  www.cohesity.com

  Vorig artikelCandid Wüest VP Cyber Protection Research Acronis
  Volgend artikelChris Hazewinkel CEO Computest Services
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.