Danny Frietman lid raad van advies van HAL24K

  Algemene informatie

  Naam: Danny Frietman
  Nieuwe functie: Adviseur HAL24K


  Data science-specialist HAL24K heeft Danny Frietman aangetrokken als adviseur. Frietman is entrepreneur en een belangrijke initiator van nieuwe initiatieven in de zakelijke mobiele markt en digitale markt.

  Met als belangrijkste focuspunt het delen van kennis tussen eindgebruikers creëerde hij een ecosysteem speciaal gericht op de specifieke offline en online behoeften van deze markt.

  Frietman is medeoprichter van Enterprise Summit, was tijdens SXSW verantwoordelijk voor New Dutch Wave en tijdens het Mobile World Congress en de Smart City Expo voor Holland Pavilion. Bovendien is hij medeoprichter van MobileMindz en de Enterprise App Store, en investeert hij in diverse ondernemingen, met de Indiase blockchain-scale-up KrypC als meest recente. Hij won recentelijk, als geboren en getogen Hagenaar, een The Hague Award voor Personality of the Year 2018.

  www.hal24k.com

  Vorig artikelHans Janse nieuwe Director Product Marketing bij Exact
  Volgend artikelSpinPanel benoemt Vincent Oostlander tot CCO
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.