Daniëlle Meulenberg Channel Account Manager MSP West-Europa bij Sophos

  Algemene informatie

  Naam: Daniëlle Meulenberg
  Nieuwe functie: Channel Account Manager MSP W-Europa Sophos
  Vorige functie: Channel Account Manager SMB Sophos


  Daniëlle Meulenberg is bij Sophos aangesteld als Channel Account Manager Managed Service Providers voor de West-Europese markt. In haar nieuwe functie wordt Meulenberg (45) het aanspreekpunt voor Sophos-resellers die Managed Services aan klanten aanbieden.

  MSP omvat een maandelijkse securitylicentie die resellers bij Sophos afnemen en aan eindgebruikers doorverkopen. De eindgebruikers die Sophos’ maandelijkse subscriptiediensten afnemen, worden dus ook door deze resellers bediend.

  “West-Europa is in dit geval Benelux, Frankrijk, Italië en Spanje met Portugal”, licht Meulenberg toe. “Deze landen zal ik voornamelijk vanuit het Nederlandse kantoor van Sophos in Oosterhout aansturen. MSP-resellers in de Benelux zal ik zelf bezoeken; voor mijn klanten in Frankrijk, Spanje en Portugal én Italië schakel ik mijn lokale channelcollega’s in.”

  Meulenberg begon als Sales Assistant binnen de Nederlandse Sophos-organisatie waarna zij de functie van Channel Account Manager voor Small and Mid-Market Business (SMB) ruim een jaar vervulde. Vanaf april van dit jaar is zij dus in de functie van Channel Account Manager MSP West-Europa actief.

  www.sophos.com

  Vorig artikelMike Ettling benoemd tot CEO Unit4
  Volgend artikelEugene Bergen Henegouwen President EMEA Equinix
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.