CoolProfs benoemt Camilla Ramberg tot algemeen directeur

  Algemene informatie

  Naam: Camilla Ramberg
  Nieuwe functie: Algemeen directeur CoolProfs
  Vorige functie: Senior Sales Consultant CoolProfs


  Rapid development partner CoolProfs heeft met ingang van 1 oktober een nieuwe algemeen directeur. Na 19 jaar de directie van CoolProfs te hebben gevormd, maken oprichters en DGA’s Luuc van der Meer en Eric ten Harkel plaats voor Camilla Ramberg (40) als nieuwe algemeen directeur.

  Ramberg werkte de afgelopen drie jaar bij CoolProfs als senior sales consultant. In deze functie hield ze zich bezig met het acquireren en begeleiden van nieuwe klanten en projecten. Ze was verantwoordelijk voor grote klantprojecten voor onder andere Rainforest Alliance (voorheen UTZ Certified) en netbeheerder Stedin.

  “Ik heb CoolProfs leren kennen als een bedrijf waar met veel plezier en betrokkenheid gewerkt wordt. De aanwezige kennis en ervaring met low-code ontwikkelplatform OutSystems is ongekend in de Nederlandse markt. Ik zal de door Luuc en Eric ingezette koers voortzetten en me daarbij inzetten om CoolProfs steviger te positioneren als krachtige OutSystems-partner in de markt,” aldus Ramberg.

  Eric ten Harkel: “Luuc en ik zijn erg blij dat Camilla uit eigen beweging naar ons toe kwam en zei, ‘jullie doen het goed, maar het kan beter’. Ze heeft de visie en gedrevenheid om deze taak op zich te nemen. Wij hebben met veel liefde CoolProfs grootgebracht en weten dat het tijd is om ons kindje los te laten zodat het zich verder kan ontwikkelen. Luuc en ik kunnen met vertrouwen een stapje terug doen.”

  Van der Meer en Ten Harkel blijven betrokken bij CoolProfs, met een focus op technologische ontwikkeling en positionering.

  www.coolprofs.nl