CoolProfs breidt OutSystems-team uit

  Algemene informatie

  Naam: Anthony de Wever
  Nieuwe functie: OutSystems Consultant CoolProfs
  Vorige functie: Principal Sales Consultant Oracle


  Algemene informatie

  Naam: Stephan Trapenberg
  Nieuwe functie: Junior Consultant CoolProfs
  Vorige functie: Stagiair Marketing Intelligence Infoland


  Algemene informatie

  Naam: Jilbert Ebrahimi
  Nieuwe functie: OutSystems Consultant CoolProfs
  Vorige functie: End Customer/Partner Account Manager SaaSPlaza


  IT-dienstverlener CoolProfs voegt een nieuwe consultant en twee junior consultants toe aan zijn team. De nieuwe medewerkers, Anthony de Weever, Jilbert Ebrahimi en Stephan Trapenberg werken op projectbasis voor klanten van CoolProfs aan het ontwikkelen van bedrijfkristische maatwerk applicaties en adviseren hen daarbij over zaken als het applicatielandschap, architectuur en gebruiksvriendelijkheid (UX).

  de weever

  De Weever is sinds 1985 actief in de IT. Hij was onder meer in dienst bij Sterling Software waar hij als presales consultant werkte met IEF, Composer en Cool:Gen. In 2000 ging De Weever als presales consultant EMEA aan de slag bij CRM-vendor Siebel Systems. Toen dit bedrijf in 2006 werd overgenomen door Oracle, ontwikkelde De Weever zich hier verder in zijn vakgebied. Volgens De Weever komt de ervaring die hij bij Oracle opdeed met onder meer integraties van CRM-systemen in verschillende sectoren, zoals telecom en finance, hem nu erg van pas bij CoolProfs: ‘Het cloudbased datamodelleren met OutSystems om applicaties te bouwen, is bekend terrein voor mij.’

   

  trapenberg

  Voor Trapenberg is dit zijn eerste baan na zijn opleiding Bedrijfskundige Informatica aan de Fontys Hogeschool Eindhoven. Trapenberg: ‘Ik ben heel blij dat ik voor mijn eerste werkervaring bij CoolProfs van start kan. Het is een hechte groep mensen bij wie ik me meteen thuis voelde en die me ook direct in staat stelden zelfstandig bij klanten aan de slag te gaan.’ Trapenberg werkt momenteel aan een applicatie voor het Rotterdamse vervoersbedrijf RET om informatie over de omgeving van haltes, zoals toegankelijkheid voor rolstoelen en straatmeubilair, inzichtelijk te maken in één systeem.

   

   

  De Amsterdammer Ebrahimi volgde de opleiding IT Management – een van de zes stromingen van de opleiding Technische Informatica aan de Hogeschool van Amsterdam. ‘De combinatie van IT en business spreekt mij vooral aan, en bij CoolProfs komt dit uitstekend uit de verf.’ Voordat Ebrahimi bij CoolProfs startte, werkte hij bij hostingbedrijf SaaSplaza als End Customer/Partner Accountmanager.

  www.coolprofs.nl

  Vorig artikelHeering krijgt internationale functie bij Sophos
  Volgend artikelDessens algemeen directeur Stepco
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.