CoolProfs benoemt Peter Bogaards tot medior consultant

  Algemene informatie

  Naam: Peter Bogaards
  Nieuwe functie: medior OutSystems consultant CoolProfs
  Vorige functie: Servicedeskmedewerker Seneca


  IT-dienstverlener CoolProfs heeft Peter Bogaards (55) aangesteld als medior OutSystems consultant. In zijn nieuwe functie neemt Bogaards plaats in scrum teams die in opdracht van klanten maatwerk bedrijfsapplicaties ontwikkelen. Met de benoeming van deze ervaren kracht geeft CoolProfs invulling aan zijn missie een productiegerichte en strategische partner te zijn van opdrachtgevers.

  Peter Bogaards was voor zijn aanstelling bij CoolProfs twintig jaar werkzaam bij CMS- en webdevelopmentbedrijf Seneca waar hij meest recentelijk de functie van servicedeskmedewerker bekleedde. Zijn werkzaamheden bestonden uit het verwerken van klantmeldingen zoals RFC’s (wijzigingsverzoeken) en issues op server-, applicatie- en klantniveau. Ook hield hij zich bezig met de installatie van nieuwe (web)servers en webbeheerapplicaties, en onderhoud aan bestaande servers.

  “De mogelijkheid om te werken met het platform van OutSystems is voor mij een belangrijke motivatie om bij CoolProfs aan de slag te gaan,” zegt Bogaards. “Dit low-code platform is een mooie tool die veel mogelijkheden biedt. Daarnaast spreekt CoolProfs me erg aan vanwege de ongedwongen sfeer intern.”