Commvault benoemt Nasreen Husain tot Partner Business Manager BELUX

  Algemene informatie

  Naam: Nasreen Husain
  Nieuwe functie: Partner Business Manager BELUX bij Commvault
  Vorige functie: Marketing Manager BELUX Veeam


  Commvault heeft Nasreen Husain aangesteld als Partner Business Manager BELUX bij Commvault. Husain versterkt het Belgische team kort nadat Commvault haar channelfocus aanzienlijk heeft aangescherpt en het productportfolio structureel heeft vereenvoudigd.

  Commvault wil uitgroeien tot de voorkeurspartner op het gebied van back-up & recovery en databeheer. Het bedrijf kondigde begin augustus een aanzienlijke uitbreiding aan van de middelen en het channel team dat ter beschikking staat. Zo werd eerder Scott Strubel benoemd tot Worldwide Head of Channels, komen er additionele Partner Development Funds beschikbaar en is er sterk ingezet op de Partner Portal.

  Daarnaast is het productaanbod van Commvault, dat uitgebreide mogelijkheden voor back-up & recovery en databeheer combineert met een opslaginfrastructuur, service orchestration en data governance, volledig herzien en vereenvoudigd. Het nieuwe productaanbod van Commvault is terugbracht van meer dan twintig producten tot vier krachtige oplossingen.

  Met de komst van Nasreen Husain krijgt de nieuwe Commvault-strategie nu ook in België en Luxemburg een gezicht. Husain heeft ruim 13 jaar ervaring in de IT-industrie en vervulde functies bij onder andere Azlan (nu Tech Data) en Comparex. Meest recent werkte ze bij Veeam als Marketing Manager BELUX. Husain heeft uitgebreide kennis van back-up en disaster recovery, alsook van het kanaal.

  “Het is een mooi moment om bij Commvault aan boord te komen”, zegt Husain over haar aanstelling. “De aandacht voor het kanaal is groter dan ooit en er gebeurt veel. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om de mogelijkheden die Commvault biedt nog meer top of mind te krijgen bij de partners.”