Colt stelt Keri Gilder aan als Chief Commercial Officer

  Algemene informatie

  Naam: Keri Gilder
  Nieuwe functie: Chief Commercial Officer (CCO) Colt Technology
  Vorige functie: Vicepresident en general manager EMEA Ciena Communications


  Colt Technology Services heeft Keri Gilder benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO). Zij zal deel uitmaken van het Executive Leadership Team en rechtstreeks rapporteren aan Carl Grivner, de CEO van Colt. Gilder gaat de wereldwijde sales-, presales- en marketingteams aansturen en zo een cruciale bijdrage leveren aan het realiseren van Colt’s commerciële strategie. Nauwe samenwerking met andere bedrijfsonderdelen zal er voor zorgen dat Colt het meest klantgerichte bedrijf is in zijn sector. Gilder start in november bij Colt en zal opereren vanuit Londen.

  Gilder was eerder werkzaam bij Ciena Communications, waar zij diverse senior managementfuncties bekleedde op salesgebied. In haar meest recente rol daar was ze vicepresident en general manager EMEA en gaf ze leiding aan de afdeling SubSea Global Business Development.

  Met een achtergrond als engineer en netwerkarchitect geldt Gilder als een gerespecteerde bestuurder in de branche. Binnen Ciena richtte ze een wereldwijd intern netwerkinitiatief op voor de bevordering van diversiteit en het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent door vrouwen op alle niveaus te motiveren en inspireren.