Christian Peters Channel- en SMB-manager Lenovo IDG Benelux

  Algemene informatie

  Naam: Cristian Peters
  Nieuwe functie: Channel- en SMB-manager Lenovo IDG Benelux
  Vorige functie:


  Lenovo heeft Christian Peters benoemd als Channel- en SMB-manager voor de Lenovo IDG Benelux regio. Hij start per 1 mei en rapporteert aan Maarten Guijt, General Manager Lenovo IDG Benelux.

  In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de groei van Lenovo in de MKB-markt en voor de groei en het versterken van Lenovo’s positie in de Belgische en Nederlandse Channelmarkt. Peters en zijn team zullen blijven werken aan Lenovo’s wereldwijde positie als leidende pc-fabrikant en zullen bijdragen aan de ambitie van het bedrijf om een stabiele nummer één-positie in de Benelux te veroveren.

  Peters heeft veel kennis en ervaring opgedaan in verschillende sales rollen tijdens zijn 25 jaar in de IT-industrie. Hij heeft eerder gewerkt voor bedrijven als HP, Tech Data en Paradigit. In al zijn jaren in de industrie heeft Christian ruime ervaring opgedaan op het gebied van hardware en software, Value Add-oplossingen en -diensten, consumentenelektronica en direct sales, Channel- en distributiemanagement.

  www.Lenovo.com