Cees de Jong wordt COO bij Detron

  Algemene informatie

  Naam: Cees de Jong
  Nieuwe functie: Chief Operational Officer Detron
  Vorige functie: CEO Vancis


  ICT-dienstverlener Detron heeft Cees de Jong aangesteld als chief operational officer. Hij volgt Frank Volmer op die binnen de organisatie werkzaam was als ad interim COO. Met zijn komst slaat Detron de brug naar één integrale operations organisatie.

  De Jong kan bogen op een lange carrière in de ICT. Hij komt van Vancis waar hij de functie van CEO vervulde. Daarvoor heeft hij diverse directiefuncties bij onder andere KPN en Atos bekleed. Detron CEO Tom Tank: “Cees gaat voortborduren op de strategie die Frank heeft neergezet. Zijn uitdaging ligt in het creëren van een stabiel team dat zich onderscheidt door excellente service aan klanten, het leveren van kwalitatief goede diensten en een team dat projecten op een effectieve wijze weet te realiseren. We zijn er trots op dat Cees ons team komt versterken en ik kijk er naar uit om met z’n allen aan de slag te gaan.”

  In zijn nieuwe functie wordt De Jong verantwoordelijk voor de operationele strategie van Detron, met de focus op het opbouwen van één integrale operations organisatie. “De combinatie van Telecom en IT en het mogen vormgeven van één Detron binnen de operatie waren voor mij redenen om de overstap te maken,” vertelt De Jong. “Wij bieden meerwaarde aan klanten door het geïntegreerd leveren van onze totale portfolio van ICT diensten. Eenduidige aanspreekpunten en resultaat verantwoordelijkheid zijn daarbij de belangrijkste uitgangspunten.”

  www.detron.nl