Caroline Rixen internationale PR LANCOM Systems

  Algemene informatie

  Naam:  Caroline Rixen
  Nieuwe functie: Internationale pr-manager LANCOM


   

  De Duitse netwerkinfrastructuurleverancier LANCOM Systems heeft Caroline Rixen aangesteld als zijn nieuwe internationale pr-manager. Binnen het Corporate Communications-team onder Pamela Krosta-Hartl neemt zij de functie over van Kristian Haizmann.

  In haar functie zal de 35-jarige de persactiviteiten in diverse Europese landen buiten Duitsland verder ontwikkelen en de zichtbaarheid van het merk LANCOM Systems vergroten. Zij zal ook het aanspreekpunt zijn voor de lokale pers in de regio Aken en zal bij afwezigheid van bedrijfsveteraan Eckhart Traber hem vervangen als woordvoerder van het bedrijf.

  Als oud-studente Romanistiek brengt Caroline, naast haar passie voor talen, haar jarenlange ervaring als pr-adviseur mee. Haar meest recente functie was Senior Account Manager bij het pr-bureau Helga Bailey International (HBI) in München. Hier was ze verantwoordelijk voor de communicatie van internationale ICT-bedrijven in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

  Caroline, die oorspronkelijk afkomstig is uit Keulen, brengt haar vrije tijd graag door in de steden en verheugt zich op het verkennen van de Euregio vanuit Aken. Ze houdt ook van joggen en fietsen op het platteland.