Marcel Cappetti algemeen directeur Vosko (Conscia Nederland)

  Algemene informatie

  Naam: Marcel Cappetti
  Nieuwe functie: Algemeen directeur Vosko
  Vorige functie: Operationeel directeur Enterprise Cisco Nederland


  Marcel Cappetti (48) is per 17 juni benoemd tot algemeen directeur van IT-infrastructuurspecialist Vosko. Hij volgt Marc Gozeling op die zijn functie als algemeen directeur van Vosko neerlegt.

  Onder leiding van Gozeling heeft Vosko zich ontwikkeld tot dé IT-infra specialist van Nederland, dankzij excellente service en diepgaande kennis van de markt en technologieën. De ambitie is om Vosko uit te bouwen in een snel veranderende markt.

  Cappetti: “Die uitdaging ga ik graag aan, samen met mijn collega’s. Ik heb er alle vertrouwen in dat we de kwaliteiten die Vosko zo ver heeft gebracht nog verder kunnen uitbouwen en daarbij het bijzondere karakter van het bedrijf behouden.”

  Voor zijn komst naar Vosko was Cappetti 18 jaar werkzaam bij Cisco. In zijn laatste rol was hij operationeel directeur Enterprise van Cisco Nederland. Hij is een allround leider met visie en het vermogen een sterke strategie te ontwikkelen en te implementeren.

  www.vosko.nl

  Vorig artikelHarmen Coops benoemd tot senior consultant bij CoolProfs
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.