Van den Brink Partner Manager dean one

  Algemene informatie

  Naam: Jan van den Brink
  Nieuwe functie: Partner Manager dean one
  Vorige functie: Senior Account Manager KPN


  dean one, de zakelijke telecom en internet provider, heeft het aantal Partner Managers verder uitgebreid met de aanstelling van Jan van den Brink. Jan heeft ruime ervaring in de telecomsector. Hij is lang actief geweest als Senior Account Manager bij KPN, Detron ICT Groep en was hij eigenaar van VTM Telecom Zuid en Telecombinatie Nuenen. Jan zal zich onder andere bezighouden met het ondersteunen van bestaande partners alsook met het werven van nieuwe partners in de regio Zuidoost Nederland.

  “Ik ken dean one al langer vanuit mijn rol als Business Partner en weet dus dat zij écht een passie hebben voor het partnerkanaal waar de nadruk ligt op een onverslaanbare service. Ik heb ontzettend veel zin om nu aan de ‘andere kant van de tafel’ te gaan zitten en een bijdrage te leveren aan de groei van dean one. Met meer dan 650 Business Partners verwelkomen zij iedere maand een paar duizend nieuwe gebruikers op het Broadsoft platform en met de overgang van ISDN naar VoIP zullen dit er alleen maar meer worden,” aldus Van den Brink.

  Jeroen Karel, Sales Manager van dean one is verheugd met zijn komst: “Het sales team van dean one wordt steeds verder uitgebreid om de groei die wij voor ogen hebben te realiseren. Jan heeft veel ervaring in de branche en ik ben ervan overtuigd dat hij een aanwinst is voor ons team.”

  www.deanone.nl

  Vorig artikelTerhaar Country Lead Davinsi Labs
  Volgend artikelHenk Bijsterbosch commercieel directeur QSight IT
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.