Jan Michiel Berkel is Director DCspine

  Algemene informatie

  Naam: Jan Michiel Berkel
  Nieuwe functie: Director DCspine
  Vorige functie: Corporate Development Manager Eurofiber


  Per 1 maart is Jan Michiel Berkel benoemd tot director van DCspine. Het online platform waarmee 35 datacenters in Nederland met elkaar verbonden worden, werd in 2017 door Eurofiber geïntroduceerd.

  Berkel wordt samen met mede-director Arjan Kunstman verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de verdere uitbouw van het platform en de propositie. Hij gaat zich richten op de commerciële ontwikkeling en de groeistrategie en Kunstman op software-development, techniek en operatie.

  Berkel werkt sinds 2014 als Corporate Development Manager bij Eurofiber en is vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van DCspine. Daarvoor werkte hij als M&A adviseur bij Deloitte. “Met haar innovatieve connectiviteit propositie heeft DCspine een enorme potentie. Daarom ben ik erg blij dat ik nu een belangrijkere rol mag nemen in de uitbouw van het DCspine platform”, aldus de nieuwe director.

  De directie van Eurofiber heeft hoge verwachtingen van DCspine. Bart Oskam, CTO van Eurofiber: “We zijn blij dat Jan Michiel Berkel het succesvolle DCspine team komt versterken en zijn ervan overtuigd dat hij samen met Arjan Kunstman erin slaagt de stevige ambitie die er voor de komende jaren ligt waar te maken.”

  www.dcspine.nl