Barry Wissink directeur Tritel-Fieber

  Algemene informatie

  Naam: Barry Wissink
  Nieuwe functie: Directeur Tritel-Fieber
  Vorige functie: Directeur zakelijke markt Tele2


  Sinds 1 oktober is Barry Wissink Tritel – Fieber komen versterken om samen met Marc Visser en team het bedrijf uit te bouwen tot hét landelijke platform voor ICT-diensten in het MKB.

  Wissink: “Tritel – Fieber heeft een grote ambitie. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een mooie ontwikkeling doorgemaakt en is het klaar om de volgende stap te maken. In de afgelopen weken heb ik al kennis mogen maken met het enthousiaste team dat zich elke dag inzet om onze klanten de beste service te bieden. Ik ben dan ook super enthousiast en sta te springen om de komende jaren samen met het team de ambitie waar te maken. ”

  Marc Visser vult aan: “We zijn in de afgelopen jaren snel gegroeid, en verwachten de komende jaren nog een flinke ontwikkeling door te maken. Met Barry hebben we iemand aan boord die ons kan helpen het bedrijf naar de volgende fase te loodsen. ”

  Tritel – Fieber heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Joure en Den Bosch en is gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor het MKB-segment. Wissink is een telecom professional met meer dan 20 jaar ervaring. Bij Versatel en Tele2 heeft hij in de afgelopen jaren veel managementervaring opgedaan in verschillende rollen. In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor de zakelijke markt van Tele2 waar hij het bedrijf heeft omgebouwd tot een challenger in de zakelijke markt.

  www.tritel.nl

  Vorig artikelHilbrand Wouters Sr. Area Sales Manager NewChannel
  Volgend artikelMarieke Saeij nieuwe CEO Onguard
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.