Barbara Mulder wordt Marketing Director bij Capestone

  Algemene informatie

  Naam: Barbara Mulder
  Nieuwe functie: Marketing Director
  Vorige functie: Sr. Trade Marketeer Vodafone Ziggo


   

  Barbara Mulder is per 1 mei 2019 in dienst getreden als Marketing Director van Capestone, dé 4G distributeur en IoT connectiviteitsspecialist.

  Mulder heeft meer dan 10 jaar ervaring in de zakelijke telecom markt opgedaan. Succesvol heeft ze in haar loopbaan invulling gegeven aan de opbouw en uitbreiding van het partnerkanaal van Yes Telecom waar ze onder andere verantwoordelijk was voor alle commerciële marketing activiteiten. Ook heeft ze veel ervaring met het in de markt zetten van merken, zoals een internationale start-up in smart sensoring en IoT.

  Met de uitbreiding van Mulder als Marketing Director bouwt Capestone verder aan haar ambitie om het bedrijf verder te laten groeien. Dit door activiteiten in Europa verder uit te breiden, nieuwe verkoopkanalen op te zetten en het omzetaandeel van managed services te vergroten. “Met mijn kennis en ervaring in het partnerkanaal en in de industrie, wil ik resellers nog beter ondersteunen in de verkoop van onze services. De ambitie om te groeien tot één van de belangrijkste 4G distributeurs in Europa, spreekt mij zeer aan”, aldus Mulder.

  Ook de Internet of Things tak van Capestone, Comgate, is onderdeel van deze verdere groeiambitie.

  www.capestone.nl