Bader Commercial Director Promedico ICT

  Algemene informatie

  Naam: Erwin Bader
  Nieuwe functie: Commercial Director Promedico ICT
  Vorige functie: Country Manager OKI Benelux


  Erwin Bader is aangesteld als Commercial Director bij Promedico ICT, een significante speler op de Nederlandse markt van informatiesystemen voor de eerstelijnszorg.

  Door het leveren van functionele en toekomstbestendige software en het bieden van verbindende services claimt Promedico vanuit de eerstelijnszorg richting te geven aan hoogwaardige en transparante zorg. Dit realiseert de organisatie doordat het als onderdeel van een stichting alle winst investeert in optimalisatie van bestaande producten en innovatie.

  Voor zijn aantreden bij Promedico ICT was Bader als General Manager Nederland P&L verantwoordelijk voor de Nederlandse vestiging van OKI Benelux. Daarvoor was hij Marketing Manager bij textieldienstverlener Berendsen. In de jaren daarvoor werkte hij als Excecutive Business Consultant Customer Management bij Atos en als Sales Manager bij Ricoh Nederland.

  Vorig artikelKeijzers International Business Manager Interxion
  Volgend artikelJansen aan de slag bij FieldBuddy
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.