Dell EMC benoemt Arnoud Bacros als Managing Director Enterprise Benelux

  Algemene informatie

  Naam: Arnoud Bacros
  Nieuwe functie: Managing Director Enterprise Benelux Dell EMC
  Vorige functie: Managing Director Enterprise Belux Dell EMC


  Dell EMC heeft Arnaud Bacros aangesteld als Managing Director Enterprise van Dell EMC Benelux. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de Enterprise-divisie in België, Nederland en Luxemburg.

  Bacros startte in 2000 bij EMC Belux. Hij bekleedde de afgelopen jaren verschillende verkoop- en managementfuncties. Sinds 2013 is hij verantwoordelijk voor de Belgische en Luxemburgse kantoren als country manager. Na de fusie met Dell werd hij Managing Director Enterprise van Dell EMC BeLux en was hij verantwoordelijk voor de succesvolle uitbreiding van deze divisie in België en Luxemburg. Zijn regio wordt nu uitgebreid naar Nederland en bestrijkt nu de hele Benelux-regio.

  Bacros kijkt uit naar zijn nieuwe functie bij Dell EMC Benelux: “De timing is voor zowel Dell EMC als voor mij optimaal. We hebben het afgelopen decennium een weg afgelegd met veel interessante overnames. Ik ben van mening dat we vandaag de dag beter en sterker gepositioneerd staan in de markt dan ooit tevoren. Ik vind het een ongelooflijk voorrecht om deze divisie verder te leiden in de Benelux.”

  Klanttevredenheid is een fundamentele mindset voor Arnaud Bacros: “Het samengevoegde Dell EMC moet nog relevantere gesprekken met klanten voeren over hun echte uitdagingen, zoals bijvoorbeeld digitalisering. Op basis van onze diepgaande ervaring in de sector zullen we aan onze klanten het best mogelijke advies geven over hun infrastructuur”, zo benadrukt de nieuwe Managing Director.

  www.dell.com