Axis stelt Frederic Rocher aan als Technical Trainer Benelux

  Algemene informatie

  Naam: Frederic Rocher
  Nieuwe functie: Technical Trainer Benelux AXIS Communications
  Vorige functie: Trainingsverantwoordelijke Barco


  Axis Communications heeft Frederic Rocher (43) aangesteld als Technical Trainer voor de Benelux-regio. Rocher is sinds 1 oktober verantwoordelijk voor de trainingen van de Axis Academy, waarin eindgebruikers en klanten trainingen volgen in het gehele Axis-portfolio. Dit portfolio bestaat uit een breed scala aan netwerkoplossingen, waaronder netwerkvideo-, audio- en toegangscontrolesystemen.

  In zijn rol als Technical Trainer Benelux draagt hij zorg voor een optimale opleiding van klanten en partners in de Benelux. Trainingen vinden plaats op het kantoor van Axis Communications in Capelle aan den IJssel of op locatie. Deelnemers aan de Axis Academy zijn maximaal voorbereid op het examen waarbij Axis certificaten te behalen zijn die internationaal hoog zijn aangeschreven.

  Voordat Rocher aan de slag ging bij Axis Communications werkte hij twaalf jaar bij Barco NV in Kortrijk (België). Hij was daar binnen de Barco University onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het trainingsmateriaal voor een aantal productlijnen, het ontwikkelen van eLearning-programma’s en het ontwerpen en implementeren van control room certificeringsprogramma’s. Voor zijn tijd bij Barco NV werkte hij onder andere als Technical Support Engineer en Resource Support Specialist bij Hewlett Packard EMEA. Rocher startte zijn carrière als IT-specialist bij Mercedes Benz in Berlijn.

  www.axis.com