Ariën van Wetten Marketing Manager Benelux bij Datto

  Algemene informatie

  Naam: Ariën van Wetten
  Nieuwe functie: Marketing Manager Benelux Datto
  Vorige functie: Channel Marketing Manager B2B Europe Belkin


  Datto, leverancier van IT-oplossingen voor MSP’s, heeft Ariën van Wetten per 3 februari 2020 benoemd tot Marketing Manager Benelux.

  Van Wetten brengt meer dan twintig jaar ervaring mee vanuit hightechbedrijven in verschillende sectoren. Eerder was hij werkzaam bij onder andere Belkin International, Dell en Extreme Networks. In zijn vorige functie als Channel Marketing Manager Europa bij Belkin International werkte Van Wetten samen met de Europese salesteams aan de complete commerciële channelmarketing. Daarbij lag de focus op het ontwikkelen van partnerrelaties en proactief engagement om de bijdrage van de marketingactiviteiten aan de algehele business te stimuleren.

  Als Marketing Manager zal Van Wetten nauw samenwerken met Hans ten Hove, Sales Director Northern Europe. Ten Hove: “Ik ben verheugd dat Ariën zich bij ons EMEA-marketingteam heeft gevoegd als Marketing Manager voor de Benelux en ter ondersteuning van onze uitbreiding in Noord-Europa. Ariën combineert uitgebreide ervaring op het gebied van marketing en sales met brede, solide managementervaring bij zowel publieke als private organisaties.”

  Van Wetten vult aan: “Ik kijk ernaar uit om samen met Hans en de rest van het team te werken aan een optimale planning, integratie en uitvoering van de marketing- en salesactiviteiten om bij te dragen aan de snelle groei van Datto in de Benelux en Noord-Europa.

  www.datto.com