Annemarie Nijboer Managing Director bij Partners in Technology

  Algemene informatie

  Naam: Annemarie Nijboer
  Nieuwe functie: Managing Director Partners in Technology
  Vorige functie: Head of Cloud Solution Architect Microsoft


  Annemarie Nijboer is per 1 maart 2019 benoemd tot Managing Director bij Partners in Technology. Zij volgt hierbij René Zwezerijn op die al ruim tien jaar Managing Director is van de technische SAP specialist uit Duiven.

  Onder leiding van Zwezerijn is Partners in Technology uitgegroeid tot een succesvolle, niche-speler met een serieuze positie in de SAP community. Zwezerijn zal wel actief blijven binnen Partners in Technology.

  Nijboer is geen onbekende binnen de SAP community. Zo is ze jarenlang actief geweest als consultant bij onder andere Inter Access en Capgemini en was ze jarenlang Head of Cloud Architecture & Advisory EMEA bij SAP Nederland. In haar laatste baan werkte ze als Head of Cloud Solution Architect bij Microsoft. Met de komst van Nijboer versterkt Partners in Technology zich op het gebied van cloud. Nijboer: “Onze focus ligt op het verder verbreden van onze dienstverlening zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen met het realiseren van hun ambities. Cloud maakt daar zeker onderdeel van uit. Daarbij weet ik als geen ander hoe het leven als consultant is en vind ik het fijn om onze mensen ook hierin te blijven ondersteunen.”

  www.partnersintechnology.nl

  Vorig artikelBitdefender stelt John Stynes aan als CFO
  Volgend artikelPaul Nanninga nieuwe CEO Ricoh Nederland
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.