Anne Brouwers Product Manager Networking & Security Zetacom

  Algemene informatie

  Naam: Anne Brouwers
  Nieuwe functie: Product Manager Networking & Security Zetacom
  Vorige functie: European Program Manager Security Tech Data


  Anne Brouwers is per 1 januari 2019 begonnen als Commercieel Product Manager voor het Networking & Security portfolio bij Zetacom. Hiervoor werkte ze twee jaar als European Program Manager Security bij Tech Data BV voormalig Avnet en zes jaar als Product Manager voor Office Depot.

  Zetacom helpt als system integrator om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties te verbeteren: in het MKB, de groot zakelijke markt en in het bijzonder de gezondheidszorg. De focus ligt daarbij op het gebruiksgemak van oplossingen voor eindgebruikers en het rendement voor de organisatie. Daarom blijft Zetacom ook na het realiseren van de initiële oplossing als partner meedenken en meewerken aan de optimalisatie van het gebruik en de verdere ontwikkeling.

  Zetacom heeft zelf alle expertise en technische oplossingen in huis voor telefonie, zorgsystemen, netwerken en de beveiliging hiervan. Hierdoor zijn klanten zeker van de beste integrale oplossing.

  Experts van Zetacom zijn niet alleen technisch specialisten, zij kennen ook hun branche en de specifieke behoeften van klanten. Voor zorginstellingen werkt Zetacom bijvoorbeeld met zorgconsultants die zelf allemaal een achtergrond hebben als uitvoerende in de zorg. Daardoor weten zij hoe werkprocessen en technische hulpmiddelen het best ingericht en benut kunnen worden.

  Zetacom werkt vanuit Zoetermeer (hoofdkantoor) en vestigingen in ‘s-Hertogenbosch en Arnhem met 180 medewerkers voor klanten door heel Nederland en daarbuiten.