Alberto Daniëls Manager Sales en Marketing Conclusion Zuyd

  Algemene informatie

  Naam: Alberto Daniëls
  Nieuwe functie: Manager Sales en Marketing Conclusion Zuyd
  Vorige functie: Account Director Conclusion Zuyd


  Conclusion Zuyd heeft Alberto Daniëls (53) benoemd tot Manager Sales en Marketing. Daniëls wordt in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de sales- en marketingstrategie. Daarbij draagt hij zorg voor optimale samenwerking tussen de afdelingen om zo synergie te realiseren.

  Daniëls is sinds januari 2018 werkzaam bij Conclusion Zuyd. Hiervoor vervulde hij de rol van Account Director. Het grootste gedeelte van zijn carrière was Daniëls werkzaam bij KPN. Hier heeft hij verschillende salesrollen vervuld. Hij sloot er zijn loopbaan af als Client Director in de corporate markt. In zijn laatste functie bij KPN miste Daniëls het contact met de Limburgse markt en het bijdragen aan de samenleving van de provincie. Vandaar de stap naar Conclusion Zuyd: een organisatie die lokaal aanwezig is de digitalisering van Limburg bevordert.

  De eerste dagen van Daniëls in zijn nieuwe rol zitten er inmiddels op: “Ik kijk positief naar de start van mijn nieuwe functie en de eerste dagen als Manager Sales en Marketing zijn mij goed bevallen. We hebben met het nieuwe MT een heldere visie waarmee we kunnen groeien naar een nog betere dienstverlening. Op die manier wil ik de klanttevredenheid vergroten. Ook liggen er kansen in de afstemming van de werkzaamheden van de sales en marketing afdeling. Door deze meer op elkaar aan te sluiten, kan onze propositie versterkt worden.”

  Marco Bosma, directeur Conclusion Zuyd: “Ik ben verheugd dat we Alberto hebben kunnen aanstellen op deze positie. Alberto is sterk in het werken in teamverband. De positie als manager past hem dan ook goed. Daarnaast heeft hij talent voor relatiebeheer en zet hij de klant te allen tijde op de eerste plaats. Eigenschappen die belangrijk zijn in deze functie. De afgelopen twee jaar hebben we een flinke groei doorgemaakt en met Alberto aan de leiding van dit team kunnen we deze groei goed doorzetten. Dit draagt bij aan onze ambitie de grootste IT-dienstverlener van Limburg te worden.”

  www.conclusionzuyd.nl