Zyxel biedt resellers gratis microsite-in-a-box als onderdeel van nieuw partnerprogramma

Netwerkfabrikant Zyxel biedt zijn resellers gratis een microsite-in-a-box aan. Deze microsite kunnen resellers integreren op hun eigen website of Facebook-pagina, zodat ze altijd een up-to-date productenportfolio van Zyxel tonen. De microsites zijn onderdeel van het nieuwe partnerprogramma van Zyxel dat later dit jaar geïntroduceerd wordt.

Steeds meer gebruikers oriënteren zich op het internet voordat ze overgaan tot de aanschaf van een product of oplossing. Zyxel heeft daarom een nieuwe sales-en marketingtool voor resellers ontwikkeld die eenvoudig en snel bijdraagt aan een optimale user experience op de website van de reseller. “Klanten zijn altijd op zoek naar de laatste informatie over producten voordat ze een beslissing nemen. Voor onze resellers is het een hele klus om de informatie up to date te houden met de laatste content. Vooral gezien het grote aantal productlijnen, en de regelmatige updates en toevoegingen kan hier veel tijd in gaan zitten. We willen onze resellers met de microsites ontzorgen. Met deze gratis tool blijven klanten altijd op de hoogte van onze laatste producten en oplossingen, zodat ze niet verder hoeven te zoeken”, vertelt Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux.

De microsite is beschikbaar voor resellers van Zyxel die deelnemen aan het Partnerprogramma. Eind 2017 wordt een nieuw partnerprogramma door Zyxel gelanceerd waarin de microsites een belangrijk element zijn. Het plaatsen van de microsite op de eigen website of Facebook-pagina is met 3 eenvoudige stappen te realiseren.

Bekijk hier een voorbeeld van de microsite. Voor meer informatie kunnen resellers contact opnemen met Zyxel via telefoonnummer 0235553689. Aanmelden voor het Partner programma kan hier.