Zerto lanceert Technical Alliances Programma

Zerto, een toonaangevende leverancier van IT resilience-oplossingen, heeft zijn Technical Alliances Programma (ZAP) gelanceerd. Hiermee wil Zerto complementaire ICT-leveranciers aantrekken om geÏntegreerde hybride cloud en business continuity/disaster recovery (BC/ DR)-oplossingen op de markt te brengen.

Bedrijven die al deelnemen aan het ZAP Technical Alliance Program zijn Microsoft, AWS, IBM, HPE, Nutanix, Pure Storage, Quantum Corporation, Nimble Storage, ExaGrid, Infinidat, Kaminario, Pivot3, Tegile, Embotics en Turbonomics.

Het Zerto Alliance Partner (ZAP) Programma for Technical Alliances biedt leveranciers van infrastructuurcomponenten en software alle hulpmiddelen die zij nodig hebben om organisaties integrale oplossingen te bieden voor mobiliteit en de bescherming van bedrijfsapplicaties in publieke, private en hybride clouds. Met het nieuwe programma voegt Zerto nu ook leveranciers van ICT-oplossingen toe aan zijn partnernetwerk, dat reeds diverse VAR’s en CSP’s omvat.

Het programma wordt jaarlijks hernieuwd. Partners die samen met Zerto strategische marktinitiatieven willen ontplooien, kunnen deelnemen op Silver-, Gold- of Platinum-niveau. Al naar gelang hun status krijgen zij toegang tot hulpmiddelen, ondersteuning en diensten die hen helpen om de time-to-market te verkorten en hun klantenkring uit te breiden.

“Strategische samenwerkingsverbanden vormen sinds jaar en dag een pijler van Zerto’s succes”, zegt Peter Kerr, director Technical Alliances bij Zerto. “De uitbreiding van het Zerto Alliance Partner (ZAP) Programma for Technical Alliances biedt zowel Zerto als zijn partners meerwaarde. Het stelt ons in staat om samen te groeien en onze gemeenschappelijk klanten effectiever te bedienen.”

Meer informatie: www.zerto.com