VMware lanceert nieuw partnerprogramma VMware Partner Connect

VMware heeft zijn partnerprogramma drastisch vernieuwd en aangepast aan de nieuwe manier waarop het bedrijf zaken doet met en voor zijn partners, waarbij VMware Partner Connect staat voor eenvoud, keuzevrijheid en innovatie.

Het nieuwe programma moet begin volgend jaar live gaan en moet partners in staat stellen zaken te doen met op een manier die past bij hun businessmodel. Het vernieuwde prorogramma biedt de flexibiliteit om tegemoet te komen aan de wensen en eisen van klanten bij het afnemen van producten en diensten van VMware. Partners zullen worden beloond op basis van de toegevoegde waarde die ze hun klanten bieden.

“VMware komt met een nieuwe manier van samenwerking, we hebben duidelijk geluisterd naar de feedback van onze partners, en VMware Partner Connect wordt straks ons enige partnerprogramma voor alle businessmodellen,” aldus Jenni Flinders, vice president, Worldwide Channel Chief, VMware. “Met ons nieuwe programma gaan we het onze partners heel gemakkelijk maken om samen met ons te verkopen en te investeren door gebruik te maken van de next-generation VMware technologieën en optimale toegevoegde waarde te kunnen bieden door de hele customer journey.”

VMware Partner Connect kent straks drie niveaus: Partner, Advanced Partner en Principal Partner. Voorafgaand aan de lancering zal VMware partners helpen om zich voor te bereiden.

Meer informatie: www.vmware.com/go/partner-connect