Tech Data en Dynasource koppelen Microsoft-partners voor versnelde groei in cloud

Tech Data heeft een strategische relatie aangeknoopt met Dynasource, een gespecialiseerde marktplaats voor het delen van partnertalent, om Microsoft Cloud-partners in contact te brengen met partners met aanvullende vaardigheden. Zo kunnen ze meer kansen benutten, nieuwe mogelijkheden ontwikkelen en hun cloudbusiness uitbreiden.

Channelpartners van Microsoft wereldwijd die met Tech Data in het CSP-programma (Cloud Solutions Provider) van Microsoft werken, worden uitgenodigd zich te registreren bij het Dynasource community platform. Resellers kunnen de community informatie geven over hun eigen vaardigheden en potentiële partners zoeken met specifieke of aanvullende mogelijkheden die aansluiten op hun eigen vaardigheden. Tech Data zal het platform ook gebruiken om bedrijven te identificeren die aanvullende vaardigheden bieden of die elkaar kunnen helpen om in de behoeften van de klant te voorzien.

“Tech Data heeft een leidende rol gespeeld bij het op de markt brengen van Microsoft CSP en het Azure-platform. Partners zien een constante groei en er ontstaan steeds meer nieuwe kansen”, aldus Michael Urban, Corporate Vice President Corporate Strategy en Business Transformation, en verantwoordelijk voor de wereldwijde cloudstrategie van Tech Data. “Dankzij onze samenwerking met Dynasource kunnen we inspelen op de toenemende behoefte van partners om hiaten in hun eigen mogelijkheden te overbruggen, capaciteit te vergroten om meer projecten te kunnen aannemen en aan de toenemende vraag naar Microsoft-cloudservices te voldoen.”

Peter-Robin Mijderwijk, CEO van Dynasource:”Dynasource heeft zich ontwikkeld tot een krachtig en zeer effectief platform voor de partner-to-partner community. Samen met de Microsoft-community van Tech Data wordt dit platform nog sterker. De CSP-resellers van Tech Data kunnen zo gemakkelijk contact maken en samenwerken. Zo ontstaat er een specifieke community binnen het Dynasource-platform. We verheugen ons op onze samenwerking met Tech Data om hun resellers meer kansen te bieden.”

Tech Data moedigt resellers aan de community van Dynasource niet alleen te gebruiken om partners voor specifieke projecten te vinden, maar ook om langdurige partnerships op te bouwen. Hoewel velen naar verwachting met partners in hun eigen land zullen werken, heeft de community geen geografische beperkingen en kan er ook worden samengewerkt met partners in andere regio’s of landen.

“Microsoft bevordert graag de samenwerking tussen partners onderling om de adoptie van de cloud te versnellen”, vertelt Gavriella Schuster, Corporate Vice President, Worldwide Partner Group bij Microsoft Corp. “De samenwerking voor de ontwikkeling van community’s door twee van onze belangrijke wereldwijde partners, Tech Data en Dynasource, is een grote stap richting de beste samenwerking en een transparant en groeiend partnerkanaal in cloudservices.”

Met de mogelijkheid om het StreamOne-platform van Tech Data te gebruiken voor beheer, levering en facturering biedt Tech Data zijn Microsoft-partners alles wat ze nodig hebben om hun cloudbusiness te ontwikkelen en te laten groeien. Het StreamOne-platform werd onlangs verbeterd en biedt nu toegang tot aanvullende hulpbronnen en opties, waaronder StreamOne Insights, een nieuwe set analysefuncties voor Microsoft Azure waarmee partners de prestaties van cloudservices kunnen bijhouden en realtime gebruiksinformatie kunnen bekijken.

Meer informatie: wwww.techdata.com