SUSE benoemt BPSolutions tot Solution Partner in Nederland

Enterprise opensource infrastructuuroplossingenleverancier SUSE heeft BPSolutions benoemd tot eerste Solution Partner in Nederland. Hiermee is BPSolutions één van de tien SUSE Solution Partners in Europa.

Solution Partner is het hoogste niveau in het SUSE Partner Programma. Solution Partners begrijpen hoe de huidige markt in elkaar zit. Daarnaast beschikken zij over de verregaande technische expertise die nodig is voor de implementatie en support van oplossingen die altijd beschikbaar moeten zijn en hoge prestaties moeten leveren.

Als tegenprestatie voor het commitment en de investering in kennis van SUSE oplossingen, profiteren SUSE Solution Partners van dealregistratie en ondersteuning bij mogelijke nieuwe deals, van campagnes en van andere initiatieven, die hen een duidelijk concurrentievoordeel geven.

BPSolutions helpt organisaties flexibeler te worden met Cloud en bedrijfsprocessen slimmer te maken met Data Analytics. Door de IT van organisaties op deze manier in te richten, kan IT een meer sturende kracht worden in het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.
SUSE is ‘s werelds eerste leverancier van een Linux-distributie en levert daarnaast onder andere een hoog schaalbare enterprise software-defined storageoplossing gebaseerd op Ceph.

Meer informatie: www.suse.com | www.bpsolutions.nl