Ruckus vereenvoudigt channel programma’s

Ruckus, onderdeel van Brocade, heeft zijn partnerprogramma’s teruggebracht naar twee niveaus om zo partners beter tegemoet te komen en te belonen. De vereenvoudigde programma’s maken het eenvoudiger goed presterende partners in kaart te brengen, wat Ruckus in staat stelt te herinvesteren in channel– en solution provider partners.

De programma’s bieden de partners daarnaast de mogelijkheid de winst te verhogen door ze toegang te geven tot de bedrade en draadloze producten van Ruckus, verbeterde sales enablement tools en inzicht in sales leads. Als aanvulling op de succesvolle programma’s voor de hospitality wooncluster-markt voegt Ruckus nu ook programma’s toe voor Smart Cities, grote openbare gelegenheden en onderwijsinstellingen. Zo erkent en beloont Ruckus partners die een unieke bijdrage leveren en binnen deze segmenten meermaals succesvol met het bedrijf hebben samengewerkt.

“Als bedrijf dat zich volledig toelegt op het kanaal, begrijpen we dat onze partners essentieel zijn voor ons succes”, aldus Ian Whiting, Chief Commercial Officer bij Ruckus. “Wij hebben ons nooit competitief opgesteld tegenover onze partners, in tegenstelling tot onze concurrenten. Dankzij ons complete bedrade/draadloze portfolio krijgen onze partners de kans hun winst met 40% te verhogen wanneer ze deze producten samen verkopen. Dit is hét moment voor een partnersamenwerking met Ruckus.”

Het brede en innovatieve productportfolio van Ruckus stelt partners in staat opkomende markten te betreden waar het normaal gesproken moeilijk is om binnen te komen. De gespecialiseerde programma’s zijn beschikbaar voor de wereldwijde Elite Partners in het Ruckus Partner Programma.

“We vereenvoudigen onze programma’s om samenwerken met Ruckus makkelijk te maken, toegang tot ons brede portfolio te bieden en partners de kans te geven hun winstgevendheid te vergroten met goede beloningen”, zegt Raelyn Kritzer, senior director worldwide partner programs bij Ruckus. “Onze specialisatieprogramma’s geven partners de kans de allernieuwste technologie in te zetten en koploper te worden in sectoren als de horeca/MDU, Smart City, LPV, onderwijs en andere verticale markten.”

Meer informatie: https://www.ruckuswireless.com/partners