Microsoft lanceert Device Partner Edge programma

Device Partner Edge: training en kennis opdoen is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Hoe kun je jezelf en je medewerkers voorzien van de tools die nodig zijn op up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen en programma’s die relevant zijn voor je klanten? Hoe kun je ervan verzekerd zijn dat je verkoopteam toegang heeft tot informatie, best practices en training die zorgt voor een boost in je verkoop van Windows apparatuur?

Of je nu systeembouwer bent, kant en klare systemen verkoopt of gebruikte systemen een tweede leven geeft, het Device Edge programma helpt je daarbij. Device Partner Edge biedt alles wat je nodig hebt om een expert te worden op het gebied van Microsoft Windows, Office, IoT, Education of Windows Server, allemaal op één centrale plek, en levert op basis van behaalde leerresultaten ook nog eens punten op voor waardevolle beloningen.

Tijd is kostbaar, dus zijn de trainingen zo opgezet dat deelnemers de stof snel en eenvoudig onder de knie kunnen krijgen. De meeste trainingen en vragenrondes vergen minder dan tien minuten en kunnen op elk gewenst moment worden gevolgd, zodat iedereen kan leren in zijn eigen tijd.

Voor het downloaden van studiemateriaal en het afronden van testen via de de Device Partner Edge site verdienen deelnemers punten die kunnen worden omgezet in beloningen uit de Windows Online Store. Je kunt ook je training- en awardstatus volgen en vergelijken met andere deelnemers en meedoen aan lokale wedstrijden, sweepstakes en leaderboards. De Device Partner Edge site wordt aangeboden in meerdere talen, waaronder Nederlands.

Klik hier voor aanmelding en meer informatie.