Save the date: Taste of Tomorrow 2017

In navolging van het zeer succesvolle Taste of Tomorrow Partner Event van 2016, zal Tech Data als samenwerkende Collection of Specialists ook dit jaar een event organiseren om haar reseller en vendor partners met elkaar in contact te brengen. Taste of Tomorrow 2017 zal plaatvinden op dinsdag 26 september.

In de dynamische markt van vandaag de dag, waarin Tech Data graag een zeer relevante rol speelt, is het organiseren van een Partner Event voor de gehele branche een must. Binnen het zeer succesvolle concept van de afgelopen jaren brengt Tech Data daarom ook dit jaar een pallet vendors, producten, diensten en oplossingen samen welke de markt in de nabije toekomst gaan domineren.

taste

Door het aanbieden van diverse kennissessies, worden bezoekers tevens op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van o.a. Cloud, Security en IoT.

Peter Jansen, Country Manager Nederland van Tech Data licht toe: “Wij vinden het als distributeur onze taak om minstens één keer per jaar al onze partners in de gelegenheid te stellen elkaar te treffen op het grootste ICT event dat Nederland kent. Taste of Tomorrow 2017 zal wederom bol staat van de innovatie en dit jaar aan nóg meer vendors plaats bieden omdat het de eerste keer zal zijn dat Tech Data en Technology Solutions gezamenlijk invulling geven aan dit event.” In de komende maanden wordt door Tech Data, Azlan Technology Solutions, Tech Data Broadline, Tech Data Consumer Electronics, Maverick en Tech Data Mobile verder invulling gegeven aan de diverse programmaonderdelen van deze 23ste editie van het Partner Event. Voor een impressie van Taste of Tomorrow 2016 verwijzen we naar ‘de aftermovie’ op haar Youtube kanaal.

De online inschrijving voor Taste of Tomorrow opent binnenkort.

Meer informatie: www.techdata.nl