Terugblik eerste Nederlandse KappaDay

Donderdag 16 mei heeft Kappa Data voor het eerst een partner event in Nederland gehouden. De KappaDay vond plaats in Maarssen. Ruim 75 inschrijvingen illustreerden dat de belangstelling voor deze bijeenkomst redelijk groot was.

Kappa Data is sinds 1998 actief op de Belgische markt. Het Nederlandse filiaal is in 2013 geopend. De distributeur heeft een strikte focus op netwerkinfrastructuur en netwerkbeveiliging. Het aantal producten dat het voert is daarom beperkter dan bij de broadliners het geval is.

kappaday

Dit is tijdens het eerste deel van de middag, waarvan managing partner Chris Willems de aftrap deed, ook diverse keren onderstreept. Ook tijdens het latere interview, dat in een volgende editie van ChannelConnect verschijnt, kwam dat ter sprake. De filosofie van Kappa Data is het behouden van de focus. Dat heeft niet alleen consequenties voor de breedte van het portfolio. Het betekent ook dat het bedrijf andere groeiambities heeft dan elders in de markt het geval is.

Het plenaire deel van het middagprogramma van KappaDay bestond uit een handvol korte presentaties van Kappa Data medewerkers. Daarmee werden de twee componenten van het portfolio op luchtige wijze duidelijk gemaakt. Na de plenaire deel waren er goed bezochte demonstraties van acht leveranciers .

Na het nuttige en leerzame eerste deel van de middag volgde nog een aangenaam deel. De Awards voor de beste partners gingen naar:

  • Beste reseller – ICT Spirit – Vincent Ganzeboom
  • Beste project – Ormer ICT – Bart-Jan Jongebreur
  • Loyalty – Ilionx – Edwin Dekkers
  • Rising Star – IT-Workz – Marc Mouwen

Na de uitreiking konden de aanwezigen uitgebreid netwerken terwijl ze zich tegoed deden aan een keur van streetfood gerechten.

Meer informatie: www.kappadata.nl