Nomadesk Partner Event: mis het niet

Op 30 mei a.s. organiseert file-sharing specialist Nomadesk weer een van haar informele partner-infomeetings. Onder het motto ‘Nomadesk GO!’ krijgen de deelnemers alle tools en informatie aangereikt om van Nomadesk business een echt succes te maken.

Nomadesk biedt een professionele oplossing voor secure business file-sharing en synchronisatie op elk willekeurig device.

partner event
Nico Bosschaert

“In tegenstelling tot andere oplossingen zorgen wij voor volledige encryptie, waardoor de veiligheid van bestanden absoluut gewaarborgd is,” zegt Nico Bosschaert, Channel Account Manager voor de Benelux. “De gebruikersinterface is vrijwel identiek aan wat medewerkers in hun professionele situatie gewend zijn met de traditionele server gecombineerd met wat ze uit hun privé-situatie gewend zijn van bijvoorbeeld One Drive of Google Drive, hetgeen de gebruikersacceptatie zeer ten goede komt. Nomadesk is zeer intuitief en biedt ongekende flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit.”

100% channel georiënteerd
“Voor resellers is het natuurlijk zeer interessant dat we volledig werken via het kanaal,” vervolgt Bosschaert. “Wij bewerken de markt uitsluitend via distributiepartners (ALSO, Copaco en Ingram Micro, red.)- en ons eigen cloudplatform, direct sales is bij ons taboe. Daarmee beschermen we de business van onze resellers die voor hun verkoopinspanning kunnen rekenen op een interessante marge. . Ook bieden we commerciële en technische ondersteuning, zo organiseren we regelmatig kennissessies, doen bel-acties voor het werven van nieuwe prospects en we bezoeken samen met de onze reseller partner interessante eindklanten. Het opleiden en trainen van de medewerkers van resellers staat bij ons ook hoog in het vaandel.”

100% channel georiënteerd

“Voor resellers is het natuurlijk zeer interessant dat we volledig werken via het kanaal,” vervolgt Bosschaert. “Wij bewerken de markt uitsluitend via distributiepartners (ALSO, Copaco en Ingram Micro, red.)- en ons eigen cloudplatform, direct sales is bij ons taboe. Daarmee beschermen we de business van onze resellers die voor hun verkoopinspanning kunnen rekenen op een interessante marge. Ook bieden we commerciële en technische ondersteuning, zo organiseren we regelmatig kennissessies, doen bel-acties voor het werven van nieuwe prospects en we bezoeken samen met de reseller interessante eindklanten. Het opleiden en trainen van de medewerkers van resellers staat bij ons ook hoog in het vaandel.”

Wat kunnen resellers op 30 mei verwachten?

Bosschaert: “Ons partner-event is vooral bedoeld als ‘high-touch’ contactmoment waarbij bestaande én nieuwe resellers de kans hebben om ons (nog) beter te leren kennen. Niet alleen op commercieel gebied, maar op operationeel en technologisch niveau. We verenigen in een informele sfeer het nuttige met het aangename: we sluiten de bijeenkomst af met een lekkere lunch. De volledige agenda en locatiedetails staan hieronder. Ik hoop velen van u op 30 mei te mogen verwelkomen in Houten!”

Agenda
08:45u. Registratie & ontvangst
09:15u. Verwelkoming, Filip Tack, VP Corp. Development / Founder
09:30u. What’s new / What’s coming, Kenny Clement, Teamleader Dev.
10:00u. How to sell Nomadesk & create new business, Nico Bosschaert, Channel Account Manager
11:00u. Pauze
11:15u. Best Practices, Davie De Smet, Technical Operations Manager
12:00u. Lunch
13:30u. Enjoy your Nomadesk goodie – Play it again Sam!

Locatie
Van der Valk Hotel Houten
Hoofdveste 25
3992 DH Houten

Inschrijven
U kunt uw aanwezigheid tot uiterlijk 25 mei a.s. bevestigen door middel van een email aan lennie.vanguyse@nomadesk.com

www.nomadesk.com