Over ChannelConnect

ChannelConnect is het paraplu-merk van Contentbureau iMediate BV uit Hilversum, waaronder ook de sub-merken Distributeurs Dossier, Datacenter & Cloud Dossier, Security Dossier, VoIP en UC&C Dossier en IoT Dossier opereren, zowel online als in print. iMediate BV is eveneens eigenaar van ISP Today, dé communitysite voor de hostingmarkt. Door middel van deze titels voorzien we het ICT-kanaal, zowel in de breedte als de diepte, van alle nuttige en noodzakelijke informatie en zijn we het communicatiekanaal bij uitstek dat helpt om meer winstgevende business te genereren.

Tenslotte het vinden en bereiken van klanten en prospects is er in het multimediale tijdperk waarin we leven bepaald niet eenvoudiger op geworden. De tijd dat advertenties, persberichten, brochures, (klanten)events en beursdeelname de vaste componenten voor een overzichtelijke marketingcommunicatiemix vormden, ligt inmiddels ver achter ons. Internet en sociale netwerken hebben de manier waarop mensen informatie zoeken en tot zich nemen ingrijpend veranderd, ook in de ICT-branche. Hoe vind ik als distributeur nieuwe resellers? Hoe vind ik als vendor nieuwe distributeurs? Hoe bereik ik als leverancier of dienstenaanbieder de juiste prospects? Waar vind ik als ICT-manager informatie over nieuwe producten en diensten? Hoe kan ik sociale media op een effectievere manier inzetten?

Met dit soort vragen worden we dagelijks geconfronteerd. En er is geen standaard antwoord op te geven. Prospects en klanten hebben meer te kiezen dan ooit en de grenzen tussen afgebakende doelgroepen vervagen. Hoe zorg je er dan toch voor dat je ‘daar bent waar je klanten zijn’? Dat vraagt om een volledig geïntegreerde marktbenadering, zowel on- als off-line, waarbij de juiste communicatiemix per situatie verschilt.

Lastig? Ja! Onbegonnen werk? Nee! De media-experts van ChannelConnectMedia adviseren je graag bij het opzetten en uitwerken van een effectief communicatieplan en de inzet van de juiste middelen vanuit ons complete modulaire dienstenpakket.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

ChannelConnectMedia biedt als hét media- en contentbureau in de Nederlandse ICT-industrie een inhoudelijk samenhangend portfolio in print, online, social media met een complete propositie voor mediabedrijven, adverteerders en sponsoren.

Op de solide basis van ruim 16 jaar ervaring met ChannelConnect in het kanaal bieden we naast de redactie- en advertentie-exploitatie van onze media ook consultancy en diensten op het gebied van public relations, contentmarketing, crossmediale campagnes, sociale media en (inter)nationale events in de sectoren waar we actief zijn.

De database die we als het grootste kennisplatform in de ICT-branche in de afgelopen jaren hebben opgebouwd is met meer dan 25.000 actuele contactpersonen zonder meer de meest complete en uitgebreidste in de markt. Deze staat – in zijn geheel of in de vorm van een speciale selectie – tot jouw beschikking en garandeert dat jouw boodschap altijd de gewenste doelgroep bereikt.

Van brainstorm tot en met fulfilment en follow-up: je kunt rekenen op onze ondersteuning in elke fase van jouw (communicatie)project.

Wil je graag op een van onze kanalen adverteren? Ga dan naar de ChannelConnectMedia website.

Voor meer informatie over ChannelConnect magazine en de website bel 035-642 3000 of mail info@channelconnect.nl.