Lexmark introduceert nieuwe serie zwart-witprinters en MFP’s voor grote werkgroepen

Lexmark International komt met een nieuwe generatie zwart-witprinters en multifunctionals (MFP’s) voor grote werkgroepen op de markt.

Deze slimme apparaten zijn uitgerust met de nieuwste functies waardoor ze zorgen voor een unieke combinatie van betrouwbaarheid, productiviteit en veiligheid voor gebruikers.

“Lexmark´s nieuwe reeks producten presteert beter en heeeft een hoger rendement. Hierdoor gaan ze langer mee, hoeft er minder vaak ingegrepen te worden en dalen de totale eigendomskosten”, aldus Allen Waugerman, senior vicepresident en technisch directeur van Lexmark. “De nieuwe apparaten zijn ontworpen als betrouwbare, productieve en veiligere onderdelen van de IT-infrastructuur van een bedrijf. IT-teams zullen de lange levensduur, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van deze machines waarderen. Gebruikers worden vooral blij van de hoge kwaliteit van de afdrukken, de geavanceerde prestaties en gebruiksvriendelijke functies.

De nieuwe zwart-witprinters voor grote werkgroepen (MS725-, MS820-, MX720- en MX820-serie) zijn uitgerust met belangrijke functieverbeteringen die de totale eigendomskosten verlagen:

– Prestaties: Krachtige multi-core processors en extra geheugen zorgen ervoor dat deze apparaten toekomstbestendig zijn. Ze kunnen na verloop van tijd namelijk worden voorzien van firmware-upgrades. Dit zorgt er ook voor dat deze nieuwe apparaten zelfs de meest complexe afdruktaken moeiteloos kunnen uitvoeren. Bovendien maakt het complexe multitasking mogelijk, zoals het verzenden van een fax terwijl tegelijkertijd wordt afgedrukt met optische tekenherkenning. De afdruksnelheid voor A4 bedraagt 66 pagina’s per minuut, waarbij de eerste pagina slechts vier seconden duurt.
– Analyses: Voor Managed Print Services-klanten kunnen deze nieuwe apparaten worden uitgerust met sensors die zeer gedetailleerde systeeminformatie registreren, zoals motor-voltage, ventilatorsnelheid en fusertemperatuur. Het systeem maakt problemen vroegtijdig bekend waardoor ingrepen tot een minimum worden beperkt en personeel productief blijft.
– Gebruiksgemak: e-Task, Lexmarks moderne, tablet-achtige gebruikersinterface zorgt voor ongekende eenvoud en gebruiksgemak over het hele assortiment, met displays tot 10 inch.
– Mobiliteit: De nieuwe apparaten bieden meerdere opties voor mobiel printen. Daardoor kunnen werknemers afdruktaken uitvoeren via goedgekeurde mobiele toestellen met de gratis Lexmark Mobile Print-app. De uitvoer is ook beschikbaar via AirPrint, Google Cloud Print, Mopria of Windows Mobile.
– Beveiliging: Lexmarks prijswinnende beveiligingsfuncties helpen documenten, apparaten en netwerken te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en zijn volledig geïntegreerd in elk product uit de serie. Consistente, uitbreidbare beveiligingen in het hele productportfolio helpen je de toegang te controleren, gegevens op je harde schijf te beveiligen, besturingssystemen te beschermen en netwerkstoringen te voorkomen.
– Duurzaamheid: Zoals van Lexmark verwacht mag worden voldoen deze apparaten aan de strengste internationale milieueisen.

Meer informatie: www.lexmark.nl