OKI Roadshow doet Utrecht aan

De jaarlijkse Europese Roadshow van OKI is gestart. Tijdens deze tour brengt de specialist in printer- en slimme documentbeheer oplossingen op 6 juni een bezoek aan Utrecht. Twee dagen daarvoor staat de rode OKI bus in Brussel.

Vakhandelaren uit de Benelux krijgen demo’s gepresenteerd van de nieuwste A3 kleurenprinters. Verder kunnen zij deelnemen aan gratis praktische workshops voor nieuwe omzetkansen met de nieuwste printertoepassingen.

Tijdens OKI’s Europese roadshow wordt de nieuwste ultracompacte A3-kleurenprinter uit de C800-serie gepresenteerd. Roadshow-deelnemers kunnen deze printoplossing ter plekke zelf testen in allerlei gebruikscenario’s. OKI-experts geven gedetailleerde uitleg en hands-on presentaties. Verder biedt OKI een gratis workshop-vierluik.

Workshops

De eerste workshop staat in het teken van ‘AVG-conform werken met OKI Multi Functional Printers’. In deze workshop leren deelnemers welke acties nodig zijn om gegevensbescherming te waarborgen waarmee AVG-wetgeving wordt gegarandeerd.
In de tweede workshop komen de nieuwe functies van OKI’s Sendys Explorer Fleet Manager (SFM) aan de orde. Dit is een gratis fleet management tool voor het beheren, monitoren en configureren van OKI-printers en multifunctionele systemen met onbeperkte afdrukhoeveelheden. Beheerders hebben hiermee realtime inzicht in het printerverbruik en kunnen bijvoorbeeld printers op afstand voorzien van firmware-updates.

Aan de hand van hele specifieke toepassingen laat OKI in de derde workshop zien hoe bijvoorbeeld tuincentra watervaste fabrieksetiketten in verschillende formaten af kunnen drukken die tot wel twaalf maanden UV-bestendig zijn. Met ’s werelds kleinste A3-kleurenprinter uit de C800-serie ontstaan allerlei nieuwe printmogelijkheden die resellers helpen hun omzetkansen te vergroten.
De vierluik wordt afgesloten met een workshop over OKI’s Smart Managed Page Services programma. Hiermee kunnen zelfs de meest onervaren resellers verdienmodellen aanbieden op basis van paginaprijzen.

OKI’s Europese roadshow doet Utrecht en Brussel ook Stuttgart, Hamburg, Frankfurt, Zurich en Leipzig aan. Resellers kunnen zich via www.okipartnernet.de/roadshow registreren voor deelname.