Nieuws archief

Nieuws archief

Advertentie

Meest gelezen berichten

cloud summit

Ingram Micro Cloud Summit: nu ook grote IaaS-deals via het resellerkanaal

Tijdens de Ingram Micro Cloud Summit 2017 in Phoenix, Arizona, maakten de cloud-executives van Ingram Micro bekend maken dat, mede dankzij een forse sprong vooruit in de ontwikkeling van technische API's voor de public cloud, de weg is geëffend voor grootschalige deals op het gebied van abonnementsdiensten via het kanaal.
omzet

Omzetdaling IBM houdt aan, cloud business lichtpuntje

IBM heeft in het eerste kwartaal van 2017 voor het twintigste achtereenvolgende kwartaal opnieuw minder omzet gerealiseerd. Deze daalde met 2,8 procent naar 18,16 miljard dollar. Dat is ruim 230 miljoen dollar minder dan waarop Wall Street had gerekend. De nettowinst kromp met 13 procent en kwam uit op 1,75 miljard dollar.
ultra

Nieuwe generatie Wave 2 Wireless AC ULTRA Performance Routers bij D-Link

Producent van netwerkapparatuur D-Link heeft een nieuwe serie ULTRA Performance MU-MIMO Wi-Fi Routers geïntroduceerd. De serie bestaat uit de AC3150 DIR-885L en de AC5300 DIR-895L.
edc

NL-ix opent point of presence in EdgeConneX Edge Data Center in Amsterdam

EdgeConneX, gespecialiseerd in wereldwijde oplossingen voor edge-network datacenters, heeft een partnership gesloten met NL-ix. Dit bedrijf verzorgt de interconnectie met meer dan 100 carrier-neutrale datacenters in 15 Europese landen. NL-ix heeft een nieuw PoP geopend in het EdgeConneX Edge Data Center (EDC) in Amsterdam.
also waas

ALSO Nederland lanceert Workplace-as-a-Service

ALSO Nederland biedt vanaf vandaag de mobiele IT-werkplekoplossing Workplace-as-a-Service (WaaS). Met ALSO WaaS biedt ALSO haar resellers de mogelijkheid om hun eindklanten een gebundelde oplossing van hardware, software en diensten tegen een vast maandelijks tarief aan te bieden.