Nieuws archief

Nieuws archief

Advertentie

Meest gelezen berichten

summit

IoT Summit: ‘Nederland is voorloper met IoT’

Een zonovergoten Landgoed Oudegein was deze week het toneel van het IoT Summit waar acht directieleden van toonaangevende ICT-bedrijven spraken over de kansen die Internet of Things biedt voor het kanaal.
Synology

Resellers gaan van hardware naar value added diensten

In deze ChannelConnect biedt de rubriek ‘Reseller aan het woord’ ruimte voor een marktverkenning van ontwikkelingen bij value added volumeresellers. We spraken met de directies van Central Point, Bechtle Direct, Insight en COMPAREX over de transformatie binnen de ICT die ook zijn invloed heeft op hun activiteiten.
BMxPad

‘Moderne werkplek heeft geen grenzen meer met BMx op maat’

Mobiel werken is tegenwoordig de spil rond het verhogen van de efficiency van bedrijven en een van de belangrijkste HR-assets. Werknemers verlaten het keurslijf van vaste werkplekken om werk en privé optimaal te combineren. BMx heeft met zijn 4-in-1-concept de hardware dat voorbij gaat aan de grenzen van bekende 2-in-1 tablets zoals de Surface Pro van Microsoft. “We hebben het concept afgekeken van multifunctionele printers”, aldus directeur Hedwig van Gucht van BMx.
coligo

Voiceworks introduceert communicatiesuite Coligo

VoIP-specialist Voiceworks introduceerde tijdens het jaarlijkse partnerevent haar innovatieve communicatiesuite Coligo die over baanbrekende nieuwe mogelijkheden beschikt. Via dit unieke platform levert Voiceworks zijn vernieuwde hosted communications dienst Managed Voice 3.
iland

Secure Cloud Services provider iland opent datacenterlocatie in Amsterdam

Het Amerikaanse iland, een vooraanstaande cloud serviceprovider van beveiligde en aan alle regels voldoende IaaS, DRaaS en cloud backup diensten, heeft vandaag zijn derde Europese datacenterlocatie in Amsterdam in gebruik genomen. Daarvoor werkt iland samen met Interxion. De andere Europese vestigingen bevinden zich in London en Manchester.