Nieuws archief

Nieuws archief

Advertentie

Meest gelezen berichten

distri summit

ChannelConnect Distri Summit 2017

Afgelopen woensdag organiseerde de redactie van ChannelConnect een geslaagde ronde tafel bijeenkomst gehad met directieleden van een aantal toonaangevende broadliners en value added distributeurs. Het gesprek vond plaats in Huis Oudegein in Nieuwegein.
cebit

CeBIT vindt zichzelf opnieuw uit voor Generatie Y en schuift op naar juni

Meer technologie, meer innovaties, meer emotionele aantrekkingskracht en een nieuwe datum: dat is in een notendop de uitkomst van de herpositionering van de CeBIT, die vanaf 2018 in juni gaat plaatsvinden.
fabric

Fortinet breidt Security Fabric-ecosysteem uit met nieuwe partners

Cybersecurityspecialist Fortinet laat weten dat er acht vooraanstaande ICT-leveranciers zijn toegetreden tot zijn Fabric-Ready Partner Program. Deze nieuwe partners breiden de beveiligingsmogelijkheden van de Fortinet Security Fabric uit om nóg krachtiger bescherming te bieden voor traditionele, gevirtualiseerde, softwaregedefinieerde en cloud-omgevingen en de inzet van hun beveiligingsoplossingen te vereenvoudigen.
idaas

Fujitsu verhoogt veiligheid met ‘Identity as a Service’

Fujitsu verhoogt de veiligheid voor klanten in het tijdperk van de cloud met de lancering van Identity as a Service (IdaaS), een dienst voor end-to-end identiteits- en toegangsbeheer (IAM), waarmee organisaties hackers en fraude effectief kunnen bestrijden.
pbx express

3CX lanceert PBX Express

3CX, ontwikkelaar van de next-gen software-gebaseerde UC-oplossing en IP PBX heeft zijn nieuwste product gelanceerd. PBX Express is een online wizard waarmee gebruikers en resellers eenvoudig een volledige telefooncentrale kunnen configureren in een Cloud naar keuze.