Uitgelicht nieuws

Uitgelicht nieuws

VoIP en telefoniemarkt

Telefoniemarkt in kaart gebracht

De markt van telefonie- en VoIP-providers kan hectisch en onoverzichtelijk zijn. De redactie van ChannelConnect heeft daarom de top 45 aanbieders in kaart gebracht. Hieronder korte profielen van de belangrijkste providers. Lees meer
Advertentie

Personalia

pieters

Pieters accountmanager Interxion Science Park

Interxion, Europees leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, breidt het accountmanagementteam uit met Jan-Willem Pieters (33). Pieters gaat zich in zijn nieuwe rol richten op het Interxion Science Park datacenter dat gevuld is met ruim honderd carriers en internetserviceproviders (isp's).
schouten

Schouten nieuwe Country Salesmanager en team leader D-Link Benelux

Om het Benelux team en haar klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden, heeft D-Link de krachten in de Benelux en DACH landen gebundeld. Gunter Thiel, Country Manager van DACH zal ook als Country Manager in de Benelux aantreden. Gerald Schouten is aangesteld als de nieuwe Country Sales Manager en team leader van D-Link Benelux.
koetsier

Koetsier-Beerten director Global Accounts Cisco

Vanaf 1 november wordt Cynthia Koetsier-Beerten (44) bij Cisco Nederland verantwoordelijk voor het account management van een aantal Nederlandse multinationals. Rob de Wildt volgt haar op als Directeur Services. Beide posities hebben als voornaamste verantwoordelijkheid de samenwerking met klanten te versterken.