Capestone gaat robuuste Energizer telefoons distribueren in Nederland

Distributeur Capestone gaat aan de slag met de robuuste Energizer telefoons. Daarmee voegt het bedrijf uit Nieuwegein een groep hoogwaardige mobiele telefoons toe aan haar brede assortiment robuuste feature phones en smartphones.

Het merk staat wereldwijd bekend om haar batterijen en micro SD kaarten. Met de robuuste telefoons wil de fabrikant consumenten gebruiksgemak, een mooi en functioneel ontwerp en ultieme betrouwbaarheid bieden.

“Energizer is een perfecte aanvulling op ons huidige assortiment aan robuuste telefoons”, zegt Capestone’s category manager Patrick Eijsackers. “De fabrikant heeft een gevarieerd aanbod; dat betekent meer keus voor eindgebruikers en extra verkoopkansen voor resellers.”

Capestone neemt om te beginnen drie telefoons op in het portfolio:
– Energizer Energy 100, robuuste feature phone
– Energizer Energy 400 LTE, robuuste 4G smartphone
– Energizer Energy 520 LTE, geavanceerde en extreem robuuste 4G smartphone

Deze toestellen zijn vanaf nu verkrijgbaar. Later dit jaar volgen er nog enkele nieuwe modellen die Capestone ook in het portfolio zal opnemen.

De Energizer Energy toestellen doen hun naam eer aan wat betreft de batterijen. Bij de Energy 100 is de spreektijd maar liefst 11 uur (1500 mAh), de zeer geavanceerde Energy 520 LTE hoeft pas na 15 uur weer opgeladen te worden (4000 mAh).

Meer informatie: www.capestone.nl , 085-111 08 38 of sales@capestone.nl.