Onbeperkte mobiliteit met GET CHARGE van Deutsche Telekom

Deutsche Telekom introduceert GET CHARGE in 29 Europese landen. Hiermee biedt het bedrijf bestuurders van elektrische auto’s onbeperkte mobiliteit. Er zijn momenteel meer dan 56.000 laadstations voor elektrische voertuigen in Europa. Dit aantal groeit voortdurend om de elektrische mobiliteit te blijven bevorderen.

GET CHARGE is een nieuw aanbod voor bedrijven, wagenparkbeheerders, autofabrikanten en consumenten. Bestuurders kunnen hiermee probleemloos door heel Europa reizen, zonder zich zorgen te maken om het opladen van hun elektrische voertuigen. De kosten worden gebundeld in één maandelijkse factuur, ongeacht het land, de valuta en locatie van de laadstations. Een overzicht van de tarieven per land is hier in het Duits beschikbaar.

Kaart en app

Klanten hebben eenvoudig toegang tot laadstations met hun speciale GET CHARGE-kaart of via een app. De app bundelt alle belangrijke functies in het laadproces: de navigatie, het opladen van de batterij en de betaling. Ook toont de app de beschikbaarheid van veel laadstations in real time. De betaling wordt berekend per kilowattuur. Er zijn geen standaard maandelijkse kosten of minimum afname.

Bron: Deutsche Telekom