Fujitsu opnieuw leider in Gartner Magic Quadrant voor Managed Workplace Services Europa

Onderzoeksbureau Gartner heeft Fujitsu voor de derde keer op rij aangeduid als leider in het laatste Magic Quadrant voor Managed Workplace Services in Europa. Ook kreeg Fujitsu van alle zestien beoordeelde leveranciers de hoogste positie toegekend vanwege haar vermogen de eigen visie uit te voeren.

Fujitsu hanteert een strategische benadering voor Managed Workplace Services, waarbij de focus is verschoven van kostenbesparing naar werkplektransformatie als een bepalende factor voor digitale mogelijkheden. Nu de transformatie van bedrijven in het digitale tijdperk doorzet, richten zij zich op het verbeteren van de mogelijkheden voor werknemers om hun eigen potentieel te realiseren en zo voor meerwaarde te zorgen. Fujitsu gelooft dat leveranciers daarvoor oplossingen en apparatuur moeten leveren die aansluiten bij de steeds vagere scheiding tussen werk en privé en de daarmee samenhangende verwachtingen die werknemers hebben ten aanzien van flexibiliteit en gemak.

Volgens Fujitsu kan het volledige digitale potentieel van een organisatie alleen gerealiseerd worden met behulp van een managed services provider die contextbewuste services levert via een eenvoudige en geautomatiseerde digitale gebruikerservaring. Om effectief te functioneren hebben werknemers toegang tot de juiste services nodig, op de juiste plek, geleverd op het juiste moment, op een wijze die aansluit bij hun wensen.

In het meest recente Magic Quadrant voor Managed Workplace Services in Europa dat werd gepubliceerd op 14 januari 2019 beoordeelde Gartner 16 toonaangevende Managed Workplace Services-leveranciers in Europa, die diensten voor de digitale werkplek aanbieden, zoals een helpdesk en services voor outsourcing met op de cloud gebaseerde, geautomatiseerde en geïntegreerde ondersteuning voor eindgebruikers.

Meer informatie: www.fujitsu.com